Rating: 4.8571428571429 sterren
7 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Lonneke Grummels
een jaar geleden

Wij hebben genoten in dit huisje, veel ruimte en echt over-compleet.
Alles is aanwezig en tot in de puntjes geregeld. Wij hebben er ontzettend genoten!

Chris Verhoef
2 jaar geleden

Gelegen in een bosrijk gebied op een heerlijke rustig park is het Wolfshuisje terug te vinden. Een ruime vakantiewoning (tot 6 personen) met een grote tuin. Een ideale plek om je terug te trekken uit de dagelijkse hectiek. De locatie ligt op zo’n 5 minuten afstand van Winterswijk en Groenlo, 2 steden waar altijd wel iets te beleven valt. Voldoende mogelijkheden om lekker uit te gaan eten, een dagje te shoppen of een markt te bezoeken. De verhuurders zijn gastvrij, flexibel en zorgen er voor dat je in een schone woning terecht komt. Zeker aan te bevelen!

marron wolfs
3 jaar geleden

Ik ga soms naar het huisje, want ik vind het heel leuk daar. Ik slaap daar ook wel eens, en de bedden zijn fijn. Mijn vader en moeder hebben het huisje heel mooi gemaakt.

Lammert ten Kampe
3 jaar geleden

Een fantastische avond gehad met een geweldige bbq bij vrienden in dit prachtige huisje. TOP.

Marja van Kempen
3 jaar geleden

Van 9 t/m 13 mei 2018 hebben wij, 3 zussen met partners, geweldig genoten van jullie mooie Wolfshuisje. Met veel zorg ingericht. Het ontbrak ons aan niets. Heerlijk gefietst in de mooie omgeving van de Achterhoek. Echt een aanrader om in jullie huisje te verblijven. Ferry en Monique bedankt. Het was fantastisch. We komen graag nog eens terug.

Wietze Zwart
3 jaar geleden

Het Hemelvaartsdag weekend doorgebracht in het Wolfshuisje. Werkend met 3 zussen en hun mannen. Het huisje is van alle gemakken voorzien en is gezellig ingericht. We hebben veel gefietst en gewandeld. De rondleiding bij brouwerij http://www.wentersch.nl/nl/ was een geweldige ervaring.
Kortom een echte aanrader om te verblijven in het Wolfshuis.

Jaap Verhoef
3 jaar geleden

Als je het jachtige leven in het wilde westen van ons land wilt ontvluchten en eens heerlijk tot rust wilt komen in een bosrijke omgeving is het Wolfshuisje een echte aanrader. Het huisje is van alle gemakken voorzien, is lekker 'huiselijk' ingericht, de bedden zijn prima en de vogeltjes en eekhoorntjes zorgen voor een heerlijke natuurgevoel. Na een paar dagen hier kun je er voorlopig weer even tegen.
Het was onze eerste kennismaking, wij komen zeker en graag vaker terug.

Roos stroop
3 jaar geleden

Echt een heerlijk huis. We zijn helemaal tot rust gekomen van de stilte en alle comfort die het huis biedt. Alles wat je nodig hebt is er. De bedden slapen heerlijk. Wij en ook onze meiden van 9 en 12 hebben ons goed vermaakt. Veel spelletjes binnen en buiten, fietsen tot onze beschikking en een fijn gebied om lekker buiten te zijn. Veel dingen te doen in buurt leuke stadjes, lekkere restaurants en we zijn ook een avondje naar het theater geweest.

Hier wilen we zeker graag terug komen om weer de drukte te ontvluchten en helemaal op te laden.

Frits van der Valk
3 jaar geleden

Het huisje of eerder “huis”, is prachtig gelegen bij de bossen, heel rustig, maar binnen schootsafstand van de bewoonde wereld. Het huis is erg mooi ingericht en heeft alles wat je nodig hebt, inclusief een prachtige tuin.
Wij zijn geweest toen het het sneeuwde en dat was idyllisch. We komen graag nog een keer terug. Absolute aanrader

Eric Linnenbank en Nicoline Verhoef
3 jaar geleden

Huisje is prima met alle faciliteiten erbij. Wij hebben het daar heel gezellig gehad.