Over "de Bremakker"

De Bremakker is een prachtige particuliere vakantiewoning in het buitengebied van Winterswijk. 

Als je bij ons komt genieten van een paar dagen rust, zorgen we dat het je aan niks ontbreekt. De bedden zijn opgemaakt en koffie en thee staan voor je klaar. Het huisje is voorzien van allerlei faciliteiten, zoals een vaatwasser, een oven, een wasmachine en droger, een dvd-speler en wifi. Er staan heel veel puzzels, speelgoed en spelletjes en er staan tientallen dvd's. 

De vier slaapplaatsen zijn verdeeld over drie slaapkamers. In de grote slaapkamer staat een lits-jumeaux van 180x200, in een van de kleinere slaapkamers een tweepersoonsboxspring van 160x200 en in de andere slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden van 90x200. 

Het huisje ligt middenin de natuur, tussen het Rommelgebergte en het Korenburgerveen. Buiten in de tuin vliegen roodborstjes en meesjes af en aan. Een eekhoorn komt elke dag kijken of er nog nootjes te halen zijn. Het dorp Winterswijk met al haar faciliteiten is op fietsafstand. In onze schuur staan fietsen die je kunt gebruiken. 

We hopen dat je met veel plezier rondkijkt op onze website. Suggesties horen we graag. In overleg met ons is veel mogelijk, bel of mail gerust als je speciale wensen hebt. 

Neem ook eens een kijkje in ons gastenboek